Google Pixel

Google Pixel

Google Pixel

Den første smartphone fra Google og den skuffer så sandelig ikke! Google Pixel kom på markedet i oktober 2016 og er en high-end smartphone på højde med Samsung Galaxy S7 og iPhone 7. Den har en flot 5 tommers AMOLED skærm med en opløsning 1090x1920 med hele 441 pixels per inch og så kører den naturligvis den nyeste version af Android. Med et Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821 chipset, 4 GB ram og en højtydende quad-core processor kører alt flydende og uden problemer. Applikationer åbner og lukkes øjeblikkeligt og den kan naturligvis køre alle de nyeste applikationer. Google Pixel fås med enten 32 eller 128 GB plads som er rigeligt til din musiksamling eller filmsamling. Da det er en Google smartphone er der naturligvis også mulighed for at opbevare dine filer i skyen! I skrivende stund er Google Pixel det bedste kamera i en smartphone og det skuffer bestemt ikke! Dets primære kamera er på 12 megapixels mens det sekundære er på 8 megapixels. Smartphonen har en fingeraftrykslæser på bagsiden og indbygget accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, kompas og barometer. Dets 2770 mAh batteri sørger for at du har strøm nok til hele dagen og ved blot 15 minutters opladning får du 7 timers strøm! Smartphonen gør brug af USB 3.0 Type-C 1.0 og fås i farverne quite black, very silver og really blue.

Mangler du et eller andet til din Google Pixel? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier, covers, skærmbeskyttere, tasker, powerbanks, mini-højtalere, kabler, høretelefoner, holdere og meget meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Covers og etuier til Google Pixel

Det kan altid betale sig at beskytte din smartphone med et cover eller et etui. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget du kan gøre og en ridse kan hurtigt blive et irritationsmoment, hver gang du tager din smartphone i brug. Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af covers i mange forskellige materialer og i mange flotte designs. Find din favorit og beskyt din smartphone inden uheldet er ude. Du kan naturligvis også finde et stort udvalg af etuier til din smartphone. Vi har både stilfulde og iøjenfaldende etuier og mere enkle etuier. Vælg fx et etui med en indbygget kortholder som også kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og beskyt din smartphone inden uheldet er ude.

Powerbanks til Google Pixel

Er du træt af at løbe tør for strøm når du er på farten? Der er ikke noget værre end når man løber tør for strøm og der ikke er en stikkontakt i sigte. Med en powerbank har du altid strøm lige ved hånden og behøver derfor ikke at spekulere på hvorvidt du har strøm nok til at se filmen færdig eller til at finde de informationer du har brug for på internettet. Hos Lux-case kan du finde mange forskellige typer powerbanks med varierende kapacitet. Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid, så du ikke behøver at vælge om det er din tablet eller din smartphone der skal lades op. Det er helt sikkert også noget for dig, så gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og bestil din nye powerbank i dag! Vælg imellem mange forskellige farver og flotte designs!

Mini-højtalere til Google Pixel

Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af mini-højtalere til din smartphone så du altid kan tage musikken med dig. Vi har massevis af mini-højtaler i mange flotte farver og designs, men også med særpræget funktioner. Hvad med en mini-højtaler som kan oplade din smartphone samtidigt med at den afspiller musik? Du kan tilmed finde mini-højtalere som kan oplade flere enheder på samme tid. Er du træt af regnvejr og bekymret for at der sker din mini-højtaler noget, så har vi naturligvis også et udvalg af vandtætte mini-højtalere, så du ikke behøver at gå på kompromis med musikken! Hvad med en højtydende mini-højtaler som afgiver et flot og imponerende LED lysshow i takt med at musikken spiller?