Google Nexus 7 (2012)

Google Nexus 7 (2012)

Så oprindt dagen endelig, hvor vi kunne få fingre i den nye, lækre Google Nexus 7 fra søgegiganten, Google. Med deres enorme ekspertise indenfor hvordan man skaber et ordentligt produkt, er vi 100% overbeviste om, at Google Nexus 7 bliver en kæmpe succes. Vi er derfor fuldstændig klar til at imødekomme den efterspørgsel som der vil komme, og det er vi med et enormt udvalg af unikke Google Nexus 7 produkter. Lige fra farvestrålende og smarte covers, over til mere beskyttende to-lags Google Nexus 7 silikone covers som kan beskytte din Google Nexus 7 mod slga og skrammer, og over til lækre læder etuier - du finder alt i Google Nexus 7 udstyr og tilbehør lige her, på Lux-Case.dk - og det er altid med fri fragt!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Google Nexus 7 Covers & Tilbehør

Google Nexus 7 er et sandt unikum af en smartphone, og det er tilmed første gang, at Google har lanceret en mobil på det danske marked. En sådan kapacitet af en smartphone, kræver noget tilsvarende ekslusivt og unikt tilbehør, og det lige hvad vi os Lux-Case.dk, kan tilbyde dig som kunde.

Behovet for at kunne customize og personliggøre sin smartphone, og særligt Google Nexus 7, har aldrig været større end nu. Derfor tilbyder Lux-Case.dk en omfattende kollektion af særlige og special lavede Google Nexus 7 covers, som alle lever op til den højeste standard. Vi tør godt sige, at hvis der er et særligt Google Nexus 7 cover eller tilbehør som du er ude efter, men ikke har været i stand til at finde hos Lux-Case.dk, så findes det med stor sandsynlighed ikke.
Vi har nenmlig støvsuget markedet for alt der findes af Google Nexus 7 produkter, så du som kunde hos Lux-Case.dk, altid finder et cover som passer til dig.

Beskyttelsesfilm, ekslusive læderetuier, en ekstra oplader til bilen eller skal det måske være lidt skørt - så prøv et cover udformet som en kanin! Eller var det noget med en mini højtaler, lige til at tage med på stranden? Du finder det hele hos os!

Modsat mange af vores konkurrenter, så ønsker vi at du kun har positive oplevelser at fortælle omkring dit køb af Google Nexus 7 produkter. Vi sidder klar med et serviceteam bestående af yderst kompetente folk, som alle er klar til at besvare dit mindste spørgsmål omkring vores Google Nexus 7 produkter!