Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5

Garmin Fenix 5 er et advanceret GPS sportsur fra Garmin. Hvis du leder efter et alsidigt GPS sportsur? vil denne tage dig med på et eventyr. Uret er et teknologisk vidunder og har masser af features som Connect IQ™, Bluetooth Smart, ANT+, Digital kompas og barometrisk højdemåler Garmin Fenix 5 er først og fremmest mindre og lettere, end sin forgængere Garmin 3 HR, hvilket gør det både nemmere og mere behaglig at bruge.

Det kommer med en gummirem som standard. Denne rem er både holbar og behagligt at bruge samt remmen er udskifteligt.

Uret giver dig mulighed for at målrette den type aktiviteter, du ønsker at bruge. Dette kan være Løb, (indendøres og udendøres samt løbebånd) Cykling (Indøres, udendøres, Mountainbike) og svømning (Pool og åben vand) samt andre typer sport som skiløb, triathlon, fladskærmsudspring og golf ( Har over 40.000 golf baner i sin hukommelse.)

Under aktiviteten analyseres pulsslaget og løbehastigheden i Performance condition, som blandt andet giver dig en alarm, hvis du falder i niveau under din aktivitet. Efter aktiviteten er slut, har uret VO2 teknologi, der giver dig masser af data anaylse som et slags sports laboratorium.

Urets batteri har lang levetid og kan holde op til 20 timer på en enkelt opladning og 14 timer ved brug af Bluetooth.

Mangler du en eller anden form for tilbehør til dit Garmin Fenix 5? Så gå ind på Lux-case og se vores store udvalg af forskelligt tilbehør. Vælg blandt andet imellem skærmbeskyttere og remme og opladerstik. Find netop det som du skulle stå mangle og få den fulde oplevelse af dit Garmin Fenix 5.

Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg af tilbehør til Garmin Fenix 5, så uanset hvad du skulle mangle, så skal du blot gå på opdagelse i vores udvalg. Finder du ikke hvad søger, så skal du ikke holde dig tilbage, vi elsker at få respons fra vores kunder, da vi hele tiden prøver at forbedre vores sortiment og vores kunders oplevelser.

  25 vare(r)

  pr. side

  25 vare(r)

  pr. side

  Flotte skærmbeskyttelses film til Garmin Fenix 5

  Garmin Fenix 5 er et godt med også meget dyr GPS sportsur. Tag ikke nogen risiko og beskyt dit sportsur til enhver tid. Det kan altid betale sig at købe beskyttelsesfilm til din Garmin Fenix 5, inden uheldet er ude. Hos Lux-case har vi altid et godt udvalg af beskyttelses skærme -og film til Garmin Fenix 5. Der burde være noget for enhver smag.  Alle vores skærmbeskytter er naturligvis pasformet og super nemme at montere. Slip for at bekymring i dag. Det kan altid betale sig at være på forkant!

  Smarte remme til Garmin Fenix 5

  Vi har et stor udvalg af remme til din Garmin Fenix 5 i materialer som rustfrit stål, silikone og læder. Remmen er både holdbar og behagligt at bruge. Her hos Lux-case har vi altid remme til din Garmin Fenix 5 i mange flotte farver, der vil give dit GPS sportsur et unikt look.

  Gå ind i dag og bestil en ny smart rem til din Garmin Fenix 5 og få en slidstærk rem der matcher kvaliteten af dit sportsur.

  Opladerstik til Garmin Fenix 5

  Mangler du en ny opladerstik? Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af opladere til Garmin Fenix 5. Vi har opladerstik som er super stabil og kraftige, samt som kommer i en fremragende kvalitet. Produkteterne har både opladningsklips og USB kabel, hvilket gør man kan lade fra computeren.

  Hos Lux-case har vi altid et stort og bredt udvalg af udvalg af opladerstik til din Garmin Fenix 5. Bestil i dag og modtag snart dit nye opladerstik.