Fitbit Flex

Fitbit Flex
Fitbit Flex er den ultimative følgesvend til at tage med på farten og under din daglige færden. Den er både modstandsdygtig overfor vand og batteritiden holder i op til 5 dage og tager blot 1-2 timer at oplade. Den fungerer i temperaturer mellem -20 grader og 45 grader, så den er også oplagt at tage med på ferien, uanset om du skal stå på ski eller om du skal på vandreture i de varme lande. Fitbit Flex tracker i op til 7 dage, minut for minut og giver dig en overskuelig oversigt over din aktivitet med grafer, som du både kan dele med venner og som kan give ansporing til konkurrencer ved at du taunter dem! Få hjælp til at sove bedre – Fitbit Flex registerer din søvnkvalitet og viser dig hvordan du har sovet i løbet af natten, såsom om du har været meget urolig eller er vågnet i løbet af natten. Du kan tilmed sætte en lydløs alarm med armbåndet, der sørger for at du kommer op om morgenen ved hjælp af vibrationer. Der er indbygget scanner, så du kan registrere det du spiser i løbet af dagen, som derefter bliver konverteret til kalorier. Fitbit Flex synkroniserer desuden automatisk via bluetooth til din smartphone, tablet eller PC med en rækkevidde på 6 meter.

Hos Lux-case har vi et bredt udvalg af tilbehør til dit smartwatch, såsom beskyttelsesglas, opladere og remme. Gå på opdagelse og find lige netop det tilbehør du står og mangler!
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Urremme med metalklemme til Fitbit Flex - 10 stk Str M-L
    Special Price 319,00 DKK Regular Price 399,00 DKK
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Som noget nyt hos Lux-case.dk har vi nu også et bredt udvalg af tilbehør til dit Fitbit Flex! Disse små stilrene armbånd er enhver sportsudøvers must og til den almindelige bruger er det også et oplagt tilbehør der giver dig mulighed for at registrere og følge med i hvad du egentlig foretager dig hver dag. Er dit mål at komme i form, så er Fitbit Flex en oplagt følgesvend til at tage med på farten. Den synkroniserer altid, så du sparer al besværet og kan koncentrere dig om at kigge på grafer og resultater. Armbåndet kan også hjælpe dig med at analysere dit søvnmønster og endda bruges som blidt alarm-ur, der vækker dig ved hjælp af vibrationer.

Er du ikke så glad for standard udseendet på dit Fitbit Flex, så er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af forskellige remme i mange farver! Det handler blot om at gå på opdagelse og finde lige nøjagtig det der afspejler din personlighed eller den farve du gerne vil vise frem til verden! Vi afsender altid din bestilling samme dag som vi modtager den (så længe du bestiller inden kl 17!) og vi har altid gratis levering. Hvad venter du på? Mangler du noget til din smartphone nu du alligevel er på udkig? Vi har over 30.000 produkter på lager og hvad end du er på udkig efter en stilfuld måde at beskytte din telefon på, et nyt par høretelefoner eller en holder til bilen, så har vi det lige her! Du kan som regel altid vælge imellem mange forskellige farver, uanset hvilket produkt du kigger på. Hos Lux-case.dk mener vi nemlig altid at du skal have et valg og at du ikke skal være begrænset til fx. sort og hvid som standard-farver.