Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2 er det tyndeste armbånd hidtil fra Fitbit! Det har en aftagelig tracker som kan sættes i halskæder og i vedhæng, så du selv kan bestemme hvor den du vil registrere din aktiviteter. Fitbit Flex 2 er vandtæt ned til 50 meters dybde og er holdbar og robust. Armbåndet har indbygget påmindelser som minder dig om at du skal røre dig regelmæssigt og med SmartTrack registreres aktiviteterne helt automatisk. Målinger der registreres er blandt andet trin, afstand, kalorier forbrændt, antal aktive minutter, aktivitet per time og hvor tit du sidder stille. Fitbit Flex registerer tilmed dit søvnmønster og kan hjælpe dig med at forbedre kvaliteten på din søvn – det kan også vække dig blidt om morgenen ved vibration. Brug den i samspil med din fitbit app – mulighederne er uendelige! Planlæg fx måltider (kalorier), hold styr på vægttabet, tilføj dine venner så i kan dele jeres resultater og konkurrere og dermed inspirere hinanden løbende. Batteritiden er på op til 5 dage, men det anbefales at lade armbåndet op hver dag. Med armbåndet kan du modtage notifikationer når du får et opkald eller en sms på din smartphone og armbåndet gemmer hele 7 dages detajleret info, minut for minut. Gemmer daglige resultater i op til 30 dage.

Mangler du noget tilbehør til dit Fitbit Flex 2? Hos Lux-case har vi et stort udvalg af skærmbeskyttere og remme til dit armbånd. Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg og find det du mangler i dag! Bestiller du inden kl 17 alle hverdage, så sender vi din bestilling samme dag og husk at vi altid har gratis fragt!

36 vare(r)

pr. side

36 vare(r)

pr. side

Remme til Fitbit Flex 2

Leder du efter en ny rem til dit Fitbit Flex 2? Hos Lux-case har vi massevis af remme til dit Fitbit. Personliggør dit fitbit med et af vores smarte remme. Du kan også finde pakkeløsninger i vores sortiment hvis du gerne vil have flere remme at skifte imellem. Skulle det ske at vi ikke har det som du leder efter i vores sortiment, så skriv endelig til os. Vi vil altid gerne høre hvad vores kunder synes og påstræber os altid på at yde så god en service som mulig. Husk at hvis du bestiller inden kl 17 alle hverdage, så sender vi din bestilling samme dag! Vi betaler selvfølgelig for fragten, som altid.