Fitbit Blaze

Fitbit Blaze

Fitbit Blaze kom på markedet i starten af 2016 og har mange spændende og innovative funktioner. Værd at bemærke er naturligvis farveskærmen og dets synkroniseringsmuligheder med et væld andre enheder såsom Windows, Android og iOS. Du kan naturligvis synkronisere dit Fitbit Blaze nemt med din smartphone og se alle data. Uanset hvad du foretager dig, så registerer Fitbit Blaze det hele og kategoriserer det og gør det nemt for dig at se dine data igen. Den tracker naturligvis også dine bevægelser når du sover og giver dig råd til hvordan du kan få en bedre søvn. Når du skal op om morgenen kan du sætte dit Fitbit Blaze til at vibrere og blive vækket på en blidere måde. Armbåndet har op til 5 dages batteritid, men det anbefales dog at oplade det løbende for være sikker på at allE data bliver registreret - den registerer nemlig al din aktivitet minut for minut i op til 7 dage. Fitbit er sved og vandafvisende, det anbefales dog at tage den af inden du hopper ud under bruseren.

Hos Lux-case kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til dit Fitbit Blaze! Vi har blandt andet nye armbånd, skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas. Er der noget som du mener vi mangler i vores sortiment, så må du meget gerne kontakte vores kundeservice. De sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem 10 og 16!

1 til 72 af 101

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 72 af 101

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Beskyt dit Fitbit Blaze med en skærmbeskytter

Vi anbefaler altid vores kunder at de beskytter deres Fit Blaze så godt som muligt. En ridse eller en skramme kan hurtigt ødelægge ens dag og gøre en irriteret hver gang man bruger armbåndet. Hos Lux-case har vi både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas. Begge dele giver en rigtig god beskyttelse - den eneste forskel er at et skærmbeskyttelsesglas giver en lidt bedre beskyttelse og stikker en smule op. Det er dog ikke noget du lægger mærke til, når først det er blevet monteret. Alle vores skærmbeskyttere er naturligvis pasformet til dit Fitbit Blaze og nemme at tage i brug.

Armbånd til Fitbit Blaze

Er dit armbånd gået i stykker eller leder du efter et armbånd til at personliggøre dit Fitbit Blaze en smule? Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af armbånd til dit armbånd og du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige farver! Der kommer løbende flere armbånd i vores sortiment, så sørg for at tjekke kategorien løbende. Er der noget som du mener vi bør have? Ring til vores kundeservice alle hverdage mellem 10 og 16. Vi vil altid meget gerne høre fra vores kunder!