Fitbit Alta HR / Alta

Fitbit Alta HR / Alta

Det nyeste skud på stamen fra Fitbit er deres Alta model! Den kom på markedet i 2016 og er et stilfuldt alternativ til mange af Fitbits andre modeller. Den har ikke en højdemåler, så den tracker ikke trappestigninger m.m. Den er dog perfekt til at holde styr på din dagligdag og registerer helt op til 30 dage. Batteriet varer i op til 5 dage og registrer alle dine aktiviteter minut for minut og da Alta er vandafvisende kan du endda tage den med under bruseren. Det anbefales dog at oplade den inden da, så du er sikker på at alle data bliver registreret. Det tager 1-2 timer at oplade Alta til fuld kapacitet. Armbåndet har en 1.4” OLED skærm med 128x36 pixels og synkroniserer uden problemer med computere via bluetooth op til en rækkevidde på 9.1 meter. Den har indbygget påmindelser, registerer din søvnaktivitet og kan vise dig notifikationer fra din smartphone og meget meget andet.

Hos Lux-case kan du finde et udvalg af tilbehør til dit Fitbit Alta! Vi har blandt andet en masse forskellige armbånd så du nemt og bekvemt kan personliggøre dit Fitbit en smule. Du kan også finde skærmbeskyttelse i vores sortiment som sørger for at dit Fitbit er godt beskyttet mod utilsigtede uheld. Bestiller du inden kl 17 på alle hverdage, så sender vi din bestilling til dig samme dag! Vi har naturligvis gratis levering som altid.

1 til 72 af 145

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 72 af 145

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skærmbeskyttelse til Fitbit Alta

Hos Lux-case kan du finde både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas til Fitbit Alta! Vi anbefaler altid at du beskytter dit fitbit så godt som muligt. En uheldig ridse eller skramme kan hurtig ødelægge dets stilfulde design og det kan hurtigt blive et irritationsmoment hver gang du tager det i brug. Med en skærmbeskytter behøver du ikke at skulle bekymre dig om utilsigtede skader og uheld men kan istedet koncentrere dig fuldt ud om den aktivitet du er i gang med. Vores skærmbeskyttere er naturligvis pasformet til dit fitbit og nemt at tage i brug. Det skal ikke være besværligt at ville beskytte sin Alta!

Armbånd til Fitbit Alta

Med de mange Fitbit som har ramt markedet de seneste par år, er det forståeligt hvis du gerne vil personliggøre dit en smule. Det er et utroligt lille armbånd som dog hurtigt kan blive prikken over i’en til et outfit. Hos Lux-case finder du mange forskellige slags armbånd til din Alta, så du nemt og hurtigt kan udskifte armbåndet alt efter behov og humør. Gå på opdagelse og find det du mangler! Skulle det dog ske at vi mod forventning ikke har det du leder efter, så skriv endelig til os og så skal vi nok se om det ikke er muligt at få det hjem på lager.