Bose

Bose
Er du på udkig efter en bærbar bluetooth højtaler der er højtydende? BOSE er pionærerer indenfor lydverdenen og med denne højtaler viser virksomheden tydeligt hvorfor. Den er ultra kompakt og nyder godt af de nyeste teknologiske fremskridt der sikrer dig fremragende lydkvalitet. Sound so good you need to hear it to believe it, som BOSE selv proklamerer. Foruden en utrolig dyb bas og et højt lydniveau er der også gjort en stor indsats for at minimere højtalerens vibrationer således den bliver på sin plads. Du kan afspille musik trådløst over bluetooth fra din tablet eller telefon og du kan sågar foretage håndfri telefonopkald ved hjælp af højtaleren. Som nævnt er højtaleren utrolig kompakt og du kan derfor med fordel altid have den med på farten i tasken så du både kan have gavn af den om morgenen ved morgenbordet, på kontoret og efter arbejdet. BOSEs mission er at fremføre en lydstandard som er livstro og med denne højtaler gør de et godt stykke arbejde henad vejen! Når du altid har din BOSE SoundLink Mini Bluetooth speaker med på farten, er det en god ide at købe et etui til den så du er sikker på at komme utilsigtede uheld i forkøbet. Vi har et bredt udvalg af forskellige måder at beskytte din højtaler på. Det handler blot om at gå på opdagelse!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Mangler du kabler til din SoundLink Mini Bluetooth speaker? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af alverdens kabler. Hvad enten du er på udkig efter en adapter af en art, fordeler til høretelefoner eller noget helt tredje, så har vi det her!

Det siger sig selv at en højtaler der altid er med på farten i højere grad er udsat for skader såsom ridser eller stød. Vær på forkant og køb et etui til højtaleren inden uheldet er ude. Når skaden først er sket, er der ikke meget at gøre ud over at ærgre sig. Din højtaler vil desuden have en meget længere levetid og med prismærket in mente giver det kun mening at investere i et etui. Slip bekymringerne!