Lux-Case.dk Blog

 • Suunto Core Alu Black

  Stilen på Suunto Core Alu Black er meget god. Den har meget rene linjer og et stort display som er letlæseligt. Det tager lidt tid at vænne sig til at der er fire hovedknapper og at de er alle multifunktionelle., Den har en hurtigstart guide med en del god dokumentation, som er værd at se på. Uret kan være 12/24 timer og kan vise dato / tid, dobbelt tid, sekunder, solopgang / solnedgang, tæller timer og stopur – alt er tilgængeligt fra hoveddisplayet ved hjælp af view-knappen. Det andet display er højdemåler / trykmåler, hvor du kan have skærmen på det aktuelle tryk, den aktuelle højde og dybdemåler til snorkling (men dette er IKKE til dykning, da den kun er klassificeret til 30 meters dybde) Du vælger skærmen for dig og dit ønske inden for højdemåler / barometerprofilen, angiv referencen og så er du igang. Der er en meget lækker funktion kaldet en storm-alarm, hvor større bevægelser i tryk, kan signalerer dårligt vejr - nyttigt og normalt nøjagtigt. Den sidste del er kompassen som den slukkes efter ca. 45 sekunder for at spare batteri Det er en stor forbedring i forhold til Advisor-modellen og pengene værd til en udendørs aktivitet. Alt i alt er dette en meget smart udendøres ur fra den finske specialist. De viser igen at de har deres speciale på denne type ur med sans for detaljer og alt er gennemtænkt ned til hver eneste lille detalje. Find dit nye tilbehør til din Suunto Core Alu Black her.
 • Samsung Galaxy Note 8

  Med lanceringen af Samsung Galaxy Note 8 i efteråret 2017, intensiverede smartphone krigen imellem Samsung og Apples topprodukter. Apple har i efteråret 2017 præsenteret 3 nye topprodukter nemlig iPhone 8, 8S samt jubilæums versionen iPhone X som for første gang brød igennem 1000 dollars på det amerikanske. Samsung der er Apples modstykke lancerede ligeledes 3 nye topmodeller i efteråret 2017 nemlig Samsung Galaxy 8. 8S og Note 8 som også alle ligger i et prislag på over 1000 dollars. Hvad er det der for folk til at investerer 6000-7000 kroner på en ny smartphone og for manges vedkommende flere gange om året? Svaret kan være mange og naturligvis forskelligt fra person til person. Det mest nærliggende svar i de fleste tilfælde må siges at være forfængelighed. Disse smartphones kommer i en forbedret udgave ca. 2 gange om året. Den teknologiske forbedring fra model til model har dog ikke været imponerende fra model til model. Man for ofte indtrykket af at det er et rent modefænomen a la den nye tøjkollektion fra pariske modehuse. Hvis man kigger isoleret set på Apples iPhone 5 til iPhone 8? Så er det meget lidt der indikerer nogen revolution specifikationsmæssigt over de 4 modeller. Der er heller intet der retfærdigøre at man skal investerer 6000-7000 kroner, hvert 6 måned for en opgradering. Det samme er i øvrigt tilfælde med Samsung Galaxy 4 model til Galaxy 8 model. Der er talt om det er lidt kejserens nye klæder men dette postulat er dog em smule overdrevent. Nye asiatiske spiller på markedet som Xiomi, Oneplus, Oppo, Vivo, LeECO og Meizu vinder markedsandele i taget med det negative image asiatiske og især kinesiske smartphone har båret rundt på langsomt udviskes. Deres specifikationer er uhørte og i mange tilfælde til en pris langt under halvdelen af Apples og Samsungs. Dette er samtidig med af nye billige smartphones klarer sig virkelig godt i diverse elektronik test sammenlignet med langt dyrere smartphones.Find dit nye tilbehør til din Samsung Galaxy Note 8 her.
 • Samsung Galaxy J7 (2017)

  Samsung Galaxy J7 (2017) er den sidste smartphone i trioen fra J-serien der blev lanceret i 2017. Den koster i detail handlen godt 2000 kroner og ligger i den øverste klasse af såkaldte midrange eller middelklasse smartphones. Hvad man især skal bide mærke i ved denne smartphone er, hvor meget kamera man får for pengene. Front kameraet er ikke mindre end 13 MP og har LED blitz. Den har naturligvis autofokus fristes man til at sige. Af kamera software kan nævnes at den har touch to focus, ansigtekendelse, selfie-udløser, digital zoom og Geo-tagging. Dette advancerede kamera har desuden Hvid balance styring, Panorama samt High Dynamic Range mode (HDR). Dette smart kamera kan optage med en opløsning på 1920 x 1080 (1080 p) (30fps) som normalt er standarder på kamera som er 2-3 gange dyrere end denne Samsung Galaxy J7 (2017). Det sekundære kamera har ligeledes LED blitz og kommer med en opløsning på 5 MP. Denne smartphone er blevet anmelderoste fra de fleste anerkedte elektronik tidskrifter som Wired, Tech Radar og PCMAG, for at nævne nogle stykker da den blev lanceret i sensommeren. Den primære grund er at dens kameras specifikationer uden problemer matcher f.eks iPhone 7S, Oneplus 5 og LG K8 2017 for at nævne nogle stykker af dette års smartphones i en pris klasse der ligger på minimum +5000 kroner. Vi vurderer derfor og når man tager alle de andre speficikationer end kamera i mente at denne smartphone til som sagt godt 2000 kroner er et rigtig godt køb.Find dit nye tilbehør til din Samsung Galaxy J7 (2017) her.
 • Samsung Galaxy J5 (2017)

  I serien af advancerede budget smartphones fra Samsung, er Samsung Galaxy J5 (2017) banebrydende. Den giver nemlig dens bruger en smartphone med ikke mindre end Super Amoled skærn til under 2000 kr. Skærmen er 5.2 tommer og er en touchskærm der med 16 millioner farver.  Super AMOLED-skærme giver begrebet trykskærm en helt ny betydning. Hvis du er træt af at sidde med jakken trukket op over hovedet for at se skærmen, så giver det særlige lys i forhold til almendelige LCD skærme dig mulighed for at læse og se hele skærmen både udendøres og indendøres. Super AMOLED-skærme giver dig også en meget bedre interaktion med din mobil. Hvor de fleste smartphones med Super AMOLED skærm koster på den gode side af 5000 kr. så har Samsung med deres J-serie formodet at tilbyde denne smartphone til under 2000 kr. Til denne pris kan de kan de fleste være med. Hvor andre budget smartphone som for eksempel iPhone SE koster over 4000 kr så for man altså med Samsung Galaxy J5 (2017) en smartphone der har mange af de samme avancerede features til under halvdelen af prisen. Du kan derfor med god samvitighed investere i en Samsung Galaxy J5 (2017) og forvente at få en advanceret smartphone, der er sublim til at streame film og tv med til en en pris, hvor langt de fleste kan være med. Find dit nye tilbehør til din Samsung Galaxy J5 (2017) her.
 • Samsung Galaxy J3 (2017)

  I en tid, hvor den der kommer den nye iPhone X vil koste over 10.000 kr når den rammer det danske marked, er det rart at vide at man kan få en telefon der udover at dække elementære behov også levere en god oplevelse, hvis man vil bruge sin telefon til at streame video på eller se hele film. For en famile på 4 person som er 2 vokne og 2 børn, kan de godt være en for stor mundfuld, hvis man årligt skal bruge op til 40.000 kr på den nyeste model af iPhones. Tilgengæld kan det være svært at sige nej til de yngste, når de andre i skolen alle har en smartphone. Her er Samung Galaxy J-serien, en fremragende løsning til en familes smartphone i et prisleje på 1200-1300 kr. Mange vil så sige, hvad kan en så billig smartphone ? og hvilken kvalitet er den ?. Faktisk er det en fremragende telefon til underholdningsbrug som spil og se film samt klip. Skærmen er 5.0 tommer, ,hvilket er dejligt stort, hvis man streamer. Skærmopløsningen er 1280 x 720 HD skærm som giver en flot opløsning. Styresystemet er Nougat 7.0 samt har en Exynos 7570 processor, så der er relativt masser af kraft til at afspille film og spille spil med. Denne J-serie og specielt Samsung Galaxy J3 (2017) er en god løsning til f.eks dit mindste barns første smartphone og som ikke springer noget budget. Den kan det den skal af basale funktioner og ikke mindste afspiller video i høj kvalitet. Jeg kan derfor varmt anbefalde den til børnefamiler eller til dig, der ønsker en telefon, der er advanceret til f.eks internet-brug men som ikke springer dit budget. Find dit nye tilbehør til din Samsung Galaxy J3 (2017) her.
 • Samsung Gear Fit2

  Samsung Gear Fit 2 er næste generation wearables fra Samsung og er en fusion imellem et smart-ur og en aktivitetstracker. Man også sige, at det er blevet et lykkeligt ægteskab når man tager prisen i betragtning. Hvor priserne for sportsure blandt andre førende producenter som for eksempel Garmin Fenix 5 er steget til over 5000 kr, så holder Samsung Gear Fit 2 sig under de 1500 kr. Dette er på trods af den har masser af teknologisk isenkram at gøre godt med og design mæssigt er meget vellykket. Først og fremmest er dette sportsur utroligt smukt, med dens kurvede 1.8 tommer SUPER AMOLED skærm, som giver den et futuristisk look. Uret har relativt høj billedopløsning og nyder modsat andre dyre produkt ikke kun godt af bluetooth. men har også Wi-Fi. Skærmen er vandtæt til 68PI certifikation, hvilket vil sige godt 1.5 meter dybde. Dog anbefaler Samsung selv ikke man udsætter det for kraftigt vandsprøjt eller at dypper den i saltvand. Prisen er yderst rimlig, for dig der gerne vil motionere og have et sportsure der matcher dit behov. Uret har skridttæller, træningslogger, pulsmåler, timer, stopur, søvntracker, meddelsescentral, medie-fjernstyring og nyeste smarte Feature – Find din enhed. Der hvor Fitén virkelig brillere, er når den logger data. Skridt, pulsmåler, søvndata samt løbe,gå eller cykletræningspas bliver skubbet videre i S Healt applikationen og derfra bliver de mange datapunkter omregnet til ens kalorieforbrug og gemt i den store sky. Samsung Gear Fit 2 er visuelt vellykket og har god pasform samt indbygget pulsmåler og dette er 3 stærke punkter. som gør at det er et af markedet absolut bedste sportsure til under 1500 kr. Mangler du et eller tilbehør til din Samsung Gear Fit 1? Hos Lux-case har vi samlet et stort udvalg af tilbehør til Samsung Gear Fit 2. Vi har både remme, skærmbeskyttere og opladerstik. Find dit nye tilbehør til din Samsung Gear Fit 2 her
 • Polar A360

  Den finske elektronik koncern Polar har lavet pulsmålere siden 1977. I 2015 præsenterede de så Polar A360 og er en fusion imellem et sportsur og en aktivitetsmåler. Uret har touchskrærm med høj oplysning, aktivitetstracker, smarnotifications, blutetooth smart, vibrationsalarm, vandtæt, smart coaching og en batteri tid på op til 2 uger. Urets er også en pulsmåler, men modsat andre aktivitetstrackere, skal man ikke have en pulsmåler om brystet, da alle informationer registreres direkte fra håndledet via teknologien Mio. Mio fungerer således, at den optiske enhed af uret registrer mængden af blod under huden. Disse informationer beregnes af algoritmer til at beregne pulsen. Man slipper herved for at skulle have en pulsmåler omkring livet. Disse informationer sendes til appen PolarFlow i din smartphone via bluetooth, som herved viser en detaljeret analyse af din træning. Du slipper desuden for ledninger og andre former for manuelt overførsel. Polar A360 har også en funktion der kan analysere søvn og kaldes Polar Sleep Puls. God søvn har en stor og vigtigt betydning for din velbefindende. Polar Sleep Puls giver dig værdifulde oplysninger om din søvn igennem søvnanalyse. Dette vil hjælpe dig til at få en mere afbalanceret livsstil. Med Polar A360 viser den lille finske elektronik koncern, der blot har 1200 ansatte, at de kan byde de store manufaktøre af sportsure og aktivitetsmåler op til dans. Firmaet teknologi er banebrydende og de står stadigt, som en af de helt store spillere på markedet for sportsure og aktivitetsmåler. De følger med udviklingen og vil formodligt også være toneangivende, de næste mange år ud i fremtiden.Find dit nye tilbehør til din Poalr A360 her.
 • Polar A300

  Polar A300 giver adgang den meget populære app Polar Flow. Polar Flow giver feedback om din aktivitet, søvn og træning. Træn med venner eller med dig selv, for at nå dine mål. Det er nemt at styre dagens aktiveteter som synkroniserer via Polar Flow mobilapplikation. I Polars onlinetjeneste har du adgang til din egen dagbog. Når du synkroniserer, overfører du resultaterne til journalen. Her har du et overblik over din aktivitetshistorie. Vælg måned eller uge visning sammen med månedligt eller ugentligt resumé. Når du synkroniserer dine fitnessresultater, får et du detaljeret statistik og overblik over dit aktivitetsniveau, i løbet af dagen, træningssessioner og nattesøvn tilbagemelding (tid til afslappende søvn og rastløs søvn). Du får opdateret grafisk repræsentation og konkret antal aktiviteter, antal trin, kalorieforbrug og afstand osv. Polar Flow-tjenesten er også et socialt netværk, hvor du kan dele resultater med venner. For at få endnu mere ud af din træning, kan du forbinde pulssensoren (H7). Pulsen er den mest nøjagtige øvelsesindikator, vi har. Hvis du ønsker at komme i bedre form, er det vigtigt at træne med den rigtige intensitet. Hvis du har brugt en pulsføler, kan du også få træningsresultater fra denne session. Her får du pulsen med maksimal og gennemsnitlig hjertefrekvens, samt med antal brændte kalorier. Det er en rigtig god ide at benytte sig af Polar-flow til at analysere data til sin træning og denne app har vist sig at være markedets mest populære app til ativitetsmåling. Find dit nye tilbehør til Polar A 300 her.
 • Oneplus 5

  Den kineiske telefon producent OnePlus har kun været på eksisteret i kun godt 3 år men har allerede erobret store markedsandele af det asiatiske og europæiske mobilmarked . Deres Smartphones er kendt for at have imponerende teknologi men til en meget lav pris sammenlignet med dens konkurrenter. OnePlus 5 er seneste skud på stammen, fra den Shenzen baserede virksomhed. OnePlus 5 kommer blandt andet med Dash charger teknologi, der lynhurtigt oplader telefonen og her kommer en bekrivelse af netop Dash Charger til OnePlus 5. OnePlus introducerede Dash Charge i OnePlus 3 og 3T, og har bibeholdt teknologien til OnePlus 5. Dash Charge gør det muligt for OnePlus 5 at opnå 60% opladning på bare 30 minutter. Mens der er andre opladningsløsninger, der oplader dit batteri hurtigt, er fordelen med OnePlus Dash charger at den ikke overopheder din telefon. En af de største fordele ved Dash Charge (og VOOC) er dens evne til at holde temperaturen lav under opladningen. Den hurtige opladningsindstilling giver dig mulighed for at se videoer eller spille spil, imens telefonen oplader, uden at der er nogen påvirkning i opladningshastighederne. Det er ikke tilfældet med Quick Charge, da de højere spændinger altid fører til, at telefonen vender tilbage til normale hastigheder for at forhindre overophedning. Selvom OnePlus 5 kan oplade op til 60% om 35 minutter, tager det lidt over 45 minutter at gå fra 60% til en fuld opladning. Det forhindrer beskadigelse af batteriet. Mikrocontroller-enheden inde i telefonen overvåger konstant ladningsniveauet for at bestemme den ønskede strømstyrke, der skal leveres Dash teknologi kan måle sig med de nyeste telefoner som iPhone and Samsung men på et punkt Charger er blot et af de lækre specifikationer, som findes til OnePlus 5. Dens teknologi kan måle sig med de nyeste telefoner som iPhone and Samsung men på et punkt Charger er blot et af de lækre specifikationer, som findes til OnePlus 5. udskudskiller den sig kraftigt, nemlig på prisen, hvor den ligger langt under. OnePlus 5 findes på det danske marked for en pris på omkring blot 3700 kr. Find dit nye tilbehør til din OnePlus 5 her.
 • Nokia 8

  Nokia har tjent penge på dens andre forretninger end mobiltelefoner. Fra at være verdens absolut største producent fra 2000-2007 droppede salget kraftigt, da giganter som Apple og Samsung fik øjnene op, for de dengang spæde, Smartphone marked. Nokia er en finsk virksomhed der blev startet helt tilbage i 1865 og i dag på verdensplan har over 100.000 ansatte. I 2016 havde Nokia et underskud på godt en milliard kroner ud af en omsætning på 170 millarder. Skal firmaet overleve og undgå at blive opkøbt af udenlanske konkurranter nok fra Kina som Errichson blev det, gælder det om at genskabe sig som brand. Et skridt på vejen er Nokia serien fra 2017. Nokia 8 og hele serien der også tæller Nokia 3, 5 og 6 er produceret af HMD Global. Nokia koncernen ligger navn til og desuden en enkel plads i bestyrelsen hos dette firma. HMD Global er et finsk start-up firma der er skabt af flere tidligere Nokia ansatte men der er atså HMD Global der har udviklet og produceret telefonen. Nokia 8 er en rigtig flot telefon, og du vil virkelig føle kvaliteten så snart den ligger i hånden. Mobilen er lynhurtig og kan tage flotte billeder i hvert fald under de fleste lysforhold. Du får en smartphone der løbende holdes opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser til Android. Man kan stadigt tale om, at det er en mellemklasse telefon med en pris på omkring 4200 kr. Nokia 8 er en telefon som kan anbefales. Den har rette specifikationer og ydeevne til at kunne konkurranter som Huawei P10, OnePlus 5, HTC U11 og sådan set også Samsung Galaxy S8. Nu er en positiv anmeldelse jo ikke nok til at få succes. Det spændende bliver om Nokia varemærket stadig har så meget tillid i sig, at det rent faktisk kan flytte varer på hylderne. Find dit nye tilbehør til din Nokia 8 her.

1 til 10 af 231

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24