BlackBerry Z10

BlackBerry Z10
Med Z10 er Blackberry klar med en telefon som de håber kan konkurrerre med iPhone og Samsung Galaxy serie. Med en masse spændende features og Blackberrys sans for kvalitet,føler vi os overbeviste om at det nok skal blive en succes
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

BlackBerry Z10


på gaden med et produkt, som utvivlsomt vil vække stor glæde ude blandt forbrugerne. Modsat mange andre af deres modeller, så kommer BlackBerry Z10 ikke med et QWERTY keypad. I stedet er der tale om en 100% integreret touchscreen som vi kender det fra de mest tidens mest populære smartphones. Det er en helt ny vej at gå for Blackberry, som ellers tidligere netop har været kendt og elsket pga. deres valg på at altid at ville bruge keypads i stedet for touchscreen. Forandring fryder dog, og vi er sikre på at BlackBerry Z10 nok skal blive en stor succes, nu hvor den nok også har lettere til at henvende sig til den knap så business orienterede forbruger, som BlackBerry ellers normalt har henvendt sig til.
Med sine anderledes designvalg og features er der med BlackBerry Z10 tale om en anderledes smartphone, som helt sikkert vil henvende sig til dem, som gerne vil skille sig lidt ud i forhold til de gængse smartphones på det danske marked. Det er ingen hemmelighed at BlackBerry ikke har været særlige populære herhjemme - det spår vi dog forhold vil ændre sig med BlackBerry Z10! Skulle du have taget den fornuftige beslutning at investere dig i en BlackBerry Z10, så skal du helt sikkert også have noget passende tilbehør til den. Hvad end du er ude efter ekstra beskyttelse, BlackBerry Z10 covers, beskyttelsesfilm, mini højtaler eller andet tilbehør eller udstyr, så er du dog kommet til den helt rigtige side! Med Danmarks suverænt største udvalg af BlackBerry Z10 har vi nemlig også lige præcis det som du søger!