ASUS VivoTab RT

ASUS VivoTab RT
Asus VivoTab RT er en lækkert tablet der tager kampen op med nogen af de heftigere maskiner på markedet. Her på Lux-Case.dk synes vi Asus Vivo Tab RT er en dejlig tablet så vi har selvfølgelig alt hvad du skal bruge i covers, etuier og tilbehør. Med en Quad-core processor på 1.3 GHZ, 2 GB RAM, 32/64 GB indbygget plads og et stærkt Nvidia Tegra 3 T30 chipset, kan Vivo Tab RT klare næsten alt du smider efter den. Displayet er på 10.1 tommer og har 1366 x 768 pixels. Styresystemet er Windows RT. Tag et kig herunder og byd vores brede udvalg i covers, etuier og tilbehør til Asus Vivo Tab RT.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

ASUS VivoTab RT Cover, Etui og Tilbehør

ASUS VivoTab RT er en tablet i mellemprisklassen og med rigtig fine specifikationer. Der er efterhånden en del gode alternativer til Apples iPads, og denne ASUS model er helt klart et af dem. Med en Quad-core 1.3 GHz processor, 2 GB RAM og 32/64 GB indbygget plads kan VivoTab RT klare de fleste opgaver du smider efter den. Displayet er på 10.1 tommer og har 1366 x 768 pixels – det giver en acceptabel resolution, men det er ikke super imponerende. Anmeldelserne er lidt blandede, og tabletten scorer generelt middel til lidt over middel. Vi synes dog det er en rigtig lækkert tablet og her på Lux-Case.dk har vi alt hvad du kan tænke dig i etuier, covers og tilbehør til ASUS VivoTab RT.

ASUS VivoTab RT Cover

<>Her hos Lux-Case.dk er vi kendt for at have et af de største og bedste udvalg i Danmark. Det er især vores sortiment af covers som vi er kendte for – og vi har virkelig alt hvad du kan tænke dig til i denne kategori. Bumbers, Hard Shell, Soft Shell, Aluminium, Silikone, Plastik, vi har virkelig det hele. Vi har også et rigtig lækkert udvalg til i ASUS VivoTab RT covers. Ligger du inde med en anden tablet model eller smartphone, så har vi helt sikkert også noget der passer til den. Vores covers er i høj kvalitet og giver den beskyttelse du leder efter til din tablet. Det er især smart hvis din tablet også bliver brugt af familiens mindste.

ASUS VivoTab RT Etui

Lux-Case.dk er et Mekka af lækre kvalitets produkter, og noget af det bedste vi har på lager er vores etuier. Kunne du bruge et etui til ASUS VivoTab RT, så har vi helt sikkert et der falder i din smag. Etuier ser godt ud på en tablet, de beskytter mod skader og har ofte smarte ekstra funktioner som flipstativ og magnetluk. Hvad mere kan man bede om? Tag et kig på vores modeller der passer perfekt til ASUS VivoTab RT.

ASUS VivoTab RT Tilbehør

Vi er virkelig stolte af vores udvalg i tilbehør til ASUS VivoTab RT (og tilbehør til massevis af andre modeller for den sags skyld). Mini-højtalere, touch-penne, høretelefoner, tilbehør til bilen og cyklen, til løbeturen og bare for sjov – vi har virkelig alt hvad du kunne drømme om. For at gøre det hele endnu bedre, så har vi gratis fragt på alle ordre – ligegyldigt hvor meget du bestiller!