MacBook

MacBook

Apple Macbook 12-Inch Retina (2015)

47 vare(r)

pr. side

47 vare(r)

pr. side

Apple Macbook 12-inch (2015)

Med en tykkelse på 13.1mm og en vægt på 0.92kg, er den nyeste Macbook, i skrivende stund,(sommer 2015), den letteste og tyndeste Macbook til dato.
Macbook 12” fås I tre farver: Guld, Space Grey og sølv.

For at Apple kunne lave denne maskine til den letteste og tyndeste computer, har de barbaret den helt ned.. Der er ikke én millimeter eller gram for meget!
Selv den lille mekanisme, der sidder bag en tastatur-knap, har Apple redesignet, så de bruger mindst muligt plads.
Selvom du ser meget dårligt, eller har store tykke fingre, så kan du uden problemer stadigvæk skrive flot og præcist - Tasterne er blevet hele 17% størrere. Dette har også forbedret skrive-evnen, ved at du skrive i en hurtigere og ensaret bevægelse.

Apple Macbook 12 tommer fra 2015, har en Retina skærm, der kun er 0.88mm tyk, hvor at glasset er 0,5mm - Den tyndeste skærm nogensinde på en Mac. Opløsningen er 2304 x 1440.
Denne Macbook fra Apple, er en, næsten, helt lydløs maskine, den nye Core M-processor, kræver kun 5 watt, og afgiver derfor ikke særligt meget varme. Så er der ikke brug for en larmende ventilator. Så er der også mere batteri plads - Helt op til 10 timers brug.
Den varme der så kommer, bliver istedet spredt ud til siderne, ved hjælp af en anisotropisk grafitplade. Det betyder også at den nye Macbook er energieffektiv.
Den bruger kun den mængde strøm, der er nødvendig for at opgave kan løses.

En miljøvenligt Macbook. Da der ikke er nogen ventilator, bliver der sparet på strømmen. Lyset i tastaturet er LED lys, som er meget strøm besparende. Den er lavet af aluminium og glas, der er genbruglige materialer.
12 tommer Macbook (2015) har modtaget Gold fra EPAT - En vurdering af et produkts miljøpåvirkning. Gold er den højeste og bedste vurdering.
Macbook med 12-tommer Retina skærm, har en 8Gb hukommelse, og kan tage op til 512 GB Flashlager.

Find ALT tilbehør til Apple Macbook 12-inch (2015) Hos os