iPod Touch 6

Apple iPod Touch 6 Covers

Mangler du et cover til iPod Touch 6? Hos Lux-case har vi et stort udvalg af covers og det burde derfor ikke være et problem at finde lige nøjagtig det du er på udkig efter. Det kan altid betale sig at købe et cover til iPod Touch 6 - det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle betale for at få den repareret eller at skulle ud og have anskaffet sig en ny. Et cover til iPod Touch 6 er især en god ide, fordi den altid er med på farten og således er mere udsat for utilsigtede skader. Spar bekymringerne og vær på forkant ved at købe et beskyttende cover! Vi har et bredt udvalg af forskellige farver, materialer og motiver at vælge imellem. Et cover til iPod Touch 6 beskytter således ikke blot, men er også en god mulighed for at skille dig ud blandt mængden og personliggøre din iPod Touch 6.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Mangler du et ekstra kabel eller et par nye høretelefoner til din iPod Touch 6? Vi har et bredt udvalg af begge! Hvad enten du mangler et nyt opladningskabel eller et adapter-kabel til USB, så kan du finde det her. Vælg mellem in-ear eller on-ear høretelefoner i mange farver og med mange forskellige funktionaliteter. De fleste høretelefoner der kommer med produkter idag er desværre ikke pasformet. Find dine nye høretelefoner her!

Leder du efter en smart måde at beskytte din iPod Touch 6 på? Vær på forkant og beskyt den inden at skaden sker. Vi har et kæmpe udvalg af covers og etuier i mange farver og med mange forskellige motiver. Det handler blot om at finde lige præcis det du leder efter. Vælg mellem materialer såsom plastik, kunstlæder og TPU. Sidstnævnte er et elastisk mellemhårdt materiale der beskytter din iPod Touch 6 mod både slag og ridser. Er du ikke så glad ved tanken om at pakke din enhed for meget ind, så har vi også skærmbeskyttelsesfilm der beskytter din enhed mod ridser og skrammer. Husk at vi altid har gratis levering lige til din dør og at vi afsender din ordre samme dag, hvis du bestiller inden kl 17.