iPad Pro 9.7

iPad Pro 9.7
Apple iPad Pro 9.7 udkom i marts 2016 og vejer blot 437 gram og er 6.1mm tynd! Tabletten kommer med henholdsvis 32, 128 eller 256 GB lagerplads alt afhængig af hvilken model du har. Med en IPS LCD Back-lit LED 9.7 tommers skærm med en opløsning på 1536x2048 og 264 ppi er skærmen fremragende og uanset synsvinkel. Tabletten har 2 GB ram, en dual core processor og gør brug af Apples eget A9X chipset hvilket er rigeligt til at køre stort set alle applikationer flydende. Den har et primært kamera på 12 megapixel der tager imponerende billeder og et sekundært kamera til videoopkald eller selfies på 5 megapixel. Batteriet i tabletten giver dig op til 10 timers brug, selvfølgelig afhængig af brugsformål.

Hos Lux-case kan du finde alt det tilbehør du måtte mangle til Apple iPad Pro 9.7! Vi har et kæmpe udvalg af covers og etuier til din tablet og i mange forskellige afskygninger. Vælg blandt andet imellem forskellige farver, materialer og hvorvidt der skal være kortholder og stander i dit etui. Mangler du en powerbank til Apple iPad Pro 9.7, så du aldrig løber tør for strøm, så kan du selvfølgelig også finde det her! Vi har blandt andet powerbanks der kan oplade flere enheder på samme tid og powerbanks der lynende hurtigt oplader din enhed. Uanset hvad tilbehør til Apple iPad Pro 9.7 du måtte mangle, så er vi sikre på at du kan finde det her! Vi har også bærbare mini-højtalere, høretelefoner, opladere, holdere og meget andet! Tjek vores kæmpe udvalg ud og bestil i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier til Apple iPad Pro 9.7

Det er altid en god ide at beskytte din tablet, så du er sikker på at din tablet får så lang levetid som muligt. Det kan hurtigt blive dyrt at skulle erstatte en beskadiget tablet og selv hvis den kan repareres, så skal du stadigvæk gå uden en tablet i et stykke tid. Vi anbefaler derfor altid at du køber et etui til Apple iPad Pro 9.7, så du ikke behøver at bekymre dig om uheld og blot kan tage den med under armen. Vi har mange forskellige etuier til Apple iPad Pro 9.7 hos Lux-case, så vi er selvfølgelig sikre på at du kan finde det du leder efter I vores kæmpe sortiment. Vælg blandt andet imellem materialer, farver og om dit nye etui skal have en indbygget stander og/eller kortholder!

Alt i højtalere og høretelefoner til Apple iPad Pro 9.7

I Lux-case store sortiment kan du finde alverdens mini-højtalere, så du altid har muligheden for at afspille musik. Er du nervøs for at din nye mini-højtaler til Apple iPad Pro 9.7 går til? Vi har masser af robuste mini-højtalere og sågar vandtætte højtalere, så du behøver ikke bekymre dig! Du kan også finde mini-højtalere i vores sortiment som kan oplade din tablet samtidigt med at de afspiller musik såvel som højtalere der afgiver et imponerende lysshow med LED lys i takt med at musikken spiller. Dyk ned i vores kæmpe sortiment og find din nye mini-højtaler til Apple iPad Pro 9.7 her! Mangler du istedet en par nye høretelefoner, så er du også havnet det rette sted! Vi har både in-ear og on-ear modeller og du kan selvfølgelig vælge imellem mange forskellige farver. Er du træt af at dine høretelefoner går til, så har vi også et stort udvalg af høretelefoner med holdbare vævet ledninger.

Skærmbeskyttelse til Apple iPad Pro 9.7

Vi anbefaler altid at der investeres i skærmbeskyttelse til tablets. Det er netop en investering, for det sikrer at din tablet får en lang levetid og at en ridse ikke bliver et irritationsmoment. Vi har både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas, så uanset hvad du leder efter så kan du selvfølgelig finde det her. Vores skærmbeskyttelse til Apple iPad Pro 9.7 er pasformet og nemt at påføre og ænses knapt nok under brug, men sikrer dig optimal beskyttelse! Vær på forkant og skån skærmen på din tablet for ridser og skrammer og koncentrer dig istedet blot om at nyde at bruge den!