iPad (2017)

iPad (2017)
Apple iPad (2017)

Apple iPad (2017) kom på markedet i Marts 2017 og er den seneste tablet i rækken fra Apple. Den er lavet i Apples udsøgte design, den måler dimensionerne 240 x 169.5mm og er blot 7.5mm tynd, derudover vejer den ikke mere end 469 gram. iPad (2017) er lavet med en 9.7 tommer LED-backlit LCD touchskærm med 16M farver og en opløsning på hele 1536 x 2048 pixels. Som noget nyt kan du i denne iPad indsætte et elektronisk simkort. iPad (2017) er selvfølgelig med Apples helt eget Chipset, som nu hedder Apple A9. Desuden er CPU en kraftig Dual-core 1.84 GHz (Twister) samt GPU´en er PowerVR GT7600. så det er en meget stabil iPad! Du kan få den med 2 hukommelses kapiciteter, en med 32 GB og en 128 GB. Det primære kamera er et 8 MP, mens det sekundære kamera er et 1.2 MP. Batteritiden lyder på hele 10 timers taletid. Den gode batteritid skyldes Li-lon 8827mAh batteri som den kommer med.

Mangler du en eller anden form for tilbehør til din iPad (2017)? Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til din tablet, vælg blandt andet i mellem covers, etuier, powerbank, stander, mini-højtalere, skærmbeskytter, opladere, tasker og meget andet. Find dit nye tilbehør idag på Lux-case.dk.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cover for iPad

Beskyt din iPad (2017) med et beskyttende og stilfuldt cover. Hos Lux-case finder du et stort udvalg af covers, vi har fx. Covers lavet af silikone, ægte læder, kunstlæder, plastik, metal og meget andet! Vælg også mellem mange flotte farver, motiver og mønstre. Uanset hvad du måtte være på udkig efter burde det være en smal sag at finde det i vores sortiment. Det vil atid kunne betale at beskytte din tablet med et cover, hvis nu uheldet skulle være ude og du skulle tabe din tablet og den bliver skadet, kan det hurtigt blive meget dyrt at reparere eller hvis du i værste fald skal investere i en ny. Så find dit nye cover til din iPad (2017) idag og slip for at bekymre dig utilsigtet skader og slag. Alt du blot skal gøre er at gå på opdagelse i vores udvalg og bestille dit cover idag!

Cases for iPad

Mangler du noget super stærk og samtidig stilfuldt beskyttelse til din iPad (2017)? Hos Lux-case finder du altid et kæmpe udvalg etuier til din tablet. Største delen af vores etuier har endten indbygget pung hvor du blandt andet kan have plads til både kort og kontanter eller en indbygget flipfunktion så du let kan se film, serier og sport. Du kan også vælge i mellem etuier som er lavet i et væld af materialer, vi har fx. Etuier som er lavet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, aluminium og meget andet! Med et etui til din iPad (2017) behøves du ikke længere at spekulere på at skade eller skrammer din tablet, samtidig med at du kan personliggør din tablet.

Så hvis du heller ikke ønsker at betale i dyredomme for reparationer, så er det nu du skal slå til, og investere i et etui til din tablet.

Stands and holders for iPad

Med en stander eller holder til din iPad (2017) kan du nu altid have en fast plads til den, uanset om det er til kontoret eller i hjemme. Det er altid rart at have et fast sted til sin tablet, så hvis hænderne skal bruges et andet sted, kan du stadig foretage opkald eller kigge efter en opskrift. Hos Lux-case finder du et bredt og varieret udvalg af standere og holdere til din tablet, vælg i mellem massevis af super flotte designs og smarte monteringsløsninger, så det burde slet ikke være noget problem at finde lige netop det du måtte søge. Hop ind og tjek vores udvalg, så du kan få bestilt en stander eller holder til din iPad (2017) idag!

iPad 2017 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case iPad 2017 covers og tilbehør https://lux-case.dk/apple-ipad-2017.html