Amazon Kindle Paperwhite

Amazon Kindle Paperwhite
Amazon Kindle Paperwhite er ideel for dig der elsker at læse når du er på farten! Den vejer blot 206 gram og er nemt at tage med under armen. Den vejer 30% mindre end en iPad Mini og den er dermed nem at bruge med blot en hånd. Med 2 GB plads er der rigeligt med plads til bøger og du kan opbevare op til 1000 på din Kindle! E-bogslæseren har en 6 tommers E Ink skærm med en opløsning på 1024x768 og foruden at være oplagt at læse på, kan den også vise BMP, GIF, JPEG og PNG billeder. Amazon Kindle Paperwhite er fuldt opladet efter ca timers opladning og giver dig op til 56 dages standby tid! Ja, du læste rigtigt. 56 timer! Den har indbygget lys og du får dermed ingen genskin når du læser på den i sollys.

Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle til din Amazon Kindle Paperwhite! Vi har mange forskellige covers til din kindle, så du ikke behøver at være bekymret for utilsigtede skader. Det kan hurtigt blive en øv-dag hvis du skal du og investere i en ny fordi den røg på gulvet i et uopmærksomt øjeblik. Se det derfor som en investering, når du bestiller et cover til Amazon Kindle Paperwhite og forlæng dets levetid så du kan få mere gavn af den! Vi har også skærmbeskyttelsesfilm og alt i kabler til din Amazon Kindle Paperwhite! Uanset hvad du ender med at bestille, så sender vi det selvfølgelig til dig samme hverdag, så længe vi har modtaget din bestilling inden kl 17! Vi har som altid selvfølgelig også gratis levering, så du ikke betaler andet end for det tilbehør du bestiller!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Amazon Kindle Paperwhite

Vi anbefaler altid at du beskytter din E-bogslæser med et cover, så du undgår at utilsigtede uheld betyder at du skal ud og erstatte din Kindle. Det er altid beklageligt og det kan hurtigt blive en dyr omgang. Betragt et cover til Amazon Kindle Paperwhite som en investering som sikrer dig at du kan få gavn af den i lang tid endnu. Du kan vælge imellem mange forskellige typer covers i vores sortiment og dermed vælge både imellem farve, materiale og motiv. Vælg blandt andet et TPU cover som på grund af dets elastiske egenskaber også giver en vis beskyttelse imod slag og stød da det er stødabsoberende. Vær på forkant og beskyt din Amazon Kindle Paperwhite inden uheldet er ude! Det er først efter at uheldet er sket at du ærgrer dig.

Skærmbeskyttelsesfilm til Amazon Kindle Paperwhite

Er du ikke så glad for tanken om at pakke din Amazon Kindle Paperwhite for meget ind? Vi har selvfølgelig også skærmbeskyttelsesfilm, så du kan beskytte din E-bogslæser mod ridser og skrammer. Det kan hurtigt blive et irritationsmoment at skulle læse på din Kindle hvis der er en stor ridse midt på skærmen. Undgå dette scenario når du køber skærmbeskyttelsesfilm! Det er selvfølgelig nemt og hurtigt at påføre vores skærmbeskyttelsesfilm til Amazon Kindle Paperwhite og det er pasformet så du ikke skal bruge tid på at skære det til. Du kan selvfølgelig heller ikke se vores skærmbeskyttelsesfilm når det først er blevet monteret og det fjerner således ikke fokus fra den bog du er ved at læse, men giver dig istedet ro til at du kan tage din Amazon Kindle Paperwhite med overalt uden at skulle være bekymret for ridser og skrammer.

Tilbehør til Amazon Kindle Paperwhite

Uanset hvad du måtte mangle, så er vi sikre på at du kan finde det her! Ellers er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive en mail til os og så skal vi nok se om det ikke er muligt at få det du mangler tilføjet til vores sortiment. Vi elsker at gøre vores kunder glade og I skal selvfølgelig have så mange valgmuligheder som muligt når i går på udkig i vores sortiment. Husk at vi altid har gratis levering og at vi som altid sender dit tilbehør til Amazon Kindle Paperwhite samme hverdag som du bestiller det, så længe vi har modtaget din bestilling inden kl 17.