Alcatel Pixi 4 (5) 3G

Alcatel Pixi 4 (5) 3G
Alcatel Pixi 4 (5) udkom i juni 2016, vejer blot 148g og er 9.5mm tynd. Som standard har den 8 GB plads som dog kan udvides helt op til 32GB ved at anvende et MicroSD kort i den dedikerede slidse. Med 40 GB plads (i alt) er der masser af plads til din musiksamling eller film til når du er på farten. Alcatel Pixi 4 (5) har en IPS LCD 5 tommers skærm med en opløsning på 480x854 og hele 196 pixels per inch. Smartphonen har en Quad-core 1.3 GHz CPU og 1 GB ram og fungerer uden problemer og har både geo-tagging, touch fokus, ansigtsgenkendelse og kan optage i HDR. Pixi 4 (5) har både et primært kamera på 8 megapixel og et sekundært kamera på 5 megapixels til at tage selfies med eller til når du skal foretage videoopkald. Som et særsyn i 2016 er dets Li-Ion 2000 mAh batteri udskifteligt.

Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af alt det tilbehør som du måtte stå og mangle til din smartphone. Vi har både skærmbeskyttelse, covers, etuier, kabler og meget meget andet! Mangler du en smart mini-højtaler eller en højtydende powerbank til når du er på farten, så har vi naturligvis også det! Gå på opdagelse i vores store sortiment og find det du mangler! Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til at finde det du mangler? Vores kundeservice har åbent fra 10 til 16 alle hverdage.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier og covers til Alcatel Pixi 4 (5)

Leder du efter et smart cover eller etui til at beskytte din smartphone mod utilsigtede skader? Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg og vi er derfor også sikre på at du nok skal kunne finde frem til noget som falder i din smag, her hos os. Vi har mange forskellige modeller, materialer, farver og motiver at vælge imellem, så det handler sådan set blot om at du går på opdagelse i vores sortiment! Når først skaden er sket, er der som regel ikke så meget at gøre og det kan oftest ikke betale sig at få sin smartphone repareret kontra at investere i en ny. Med et cover eller et etui er du sikker på at din smartphone er forsvarligt beskyttet og du behøver ikke længere at skulle bekymre dig når du bruger den.

Powerbank til Alcatel Pixi 4 (5)

Her hos Lux-case finder du et stort udvalg af powerbanks til din smartphone. Uanset om du er på jagt efter Pokemons, på camping eller bare gerne vil have en ekstra strømkilde ved hånden, så kan du finde en powerbank som passer til formålet her! Vi har fx powerbanks som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler - perfekt til dig som tager på vandreture eller camping. Du kan også finde powerbanks som kan oplade helt op til 4 enheder på samme tid - det er uden tvivl noget som dine venner vil sætte pris på, når de selv er ved at løbe tør for strøm. Hvad venter du på? Kig vores udvalg igennem og find din nye powerbank i dag! Vi har selvfølgelig mange forskellige modeller og farver at vælge imellem!

Høretelefoner og mini-højtalere til Alcatel Pixi 4 (5)

Leder du efter et par nye høretelefoner til din smartphone? Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af høretelefoner! Er du træt af at dine høretelefoner går i stykker, så har vi fx holdbare høretelefoner med vævet ledning. Du kan også finde høretelefoner med en fordeler i, så du kan nyde musikken med en ven eller veninde i bussen på vejen hjem. Mangler du en mini-højtaler så er du også havnet det helt rette sted! Er du nervøs for regnvejr så har vi naturligvis en vandtæt model. Du kan også finde mini-højtalere som afgiver et flot og imponerende lysshow i takt med at musikken spiller og som giver dig mulighed for at lave dine egne lysshows! Du kan selvfølgelig også downloade andre lysshow fra internettet. Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores sortiment!