Acer Liquid Zest

Acer Liquid Zest
Acer Liquid Zest

Acer Liquid Zest kom på markedet i april 2016, vejer 125g og er 8.4mm tynd. Den har en imponerende 5.0” IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 pixels og 294 pixels per tomme og er perfekt til at se film på! Med 8 GB lagerplads er der også plads til at du kan tage et par film med på farten og hvis det ikke er nok, så kan du naturligvis udvide lagerpladsen med op til 32 GB yderligere ved at anvende et microSD kort i den dedikerede slidse. Har du Z525 modellen, så har den et Mediatek MT6580 chipset og en 1.3 GHz Quad-core processor mens Z528 modellen har et Mediatek MT6735 chipset og en 1.0 GHz processor. Begge modeller formår dog at klare de opgaver som de bliver stillet overfor og med 1 GB ram åbner alle applikationer efter kort tid og uden problemer. Acer Liquid Zest har indbygget accelerometer, nærhedssensor og kompas og så anvender den DTS HD sound som sørger for at lydkvaliteten altid er i top når du lytter til radio eller din musiksamling! Med dets 8 megapixel primære kamera kan du tager flotte billeder når du er på farten og dets sekundære kamera på 5 megapixels er oplagt til at tage selfies med. Acer Liquid Zest kører Android 6.0 (Marshmallow), har et højtydende 2000 mAh batteri og så fås den i sort og i hvid.

Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle til din Acer Liquid Zest. Vi har et kæmpe udvalg af høretelefoner, covers, etuier, tasker, skærmbeskyttere, mini-højtalere, powerbanks, bilholdere, adaptere, SD-kort og meget meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag! Bestiller du inden kl 17 på en hverdag, så sender vi samme dag! Husk at vi altid har gratis fragt.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Acer Liquid Zest

Beskyt din smartphone inden uheldet er ude og skaden er sket! Det kan kun anbefales at investere i et cover eller et etui. Det kan meget vel spare dig for mange penge på sigt. En ridse eller en skramme kan hurtigt blive en dyrt fornøjelse at få repareret. Hos Lux-case kan du finde massevis af covers og etuier i enhver afskygning. Det burde derfor være en smal sag at finde et cover eller et etui som falder i din smag. Vælg imellem mange forskellige motiver, farver og materialer og find lige præcis det cover eller det etui som du leder efter. Det er nemlig også en god måde at personliggøre din smartphone en smule på. Hvad venter du på? Tjek vores kæmpe sortiment i dag og find det du mangler!

Skærmbeskyttere til Acer Liquid Zest

Undgå ridser og skrammer på din smartphone når du investerer i en skærmbeskytter. Hos Lux-case kan du finde både skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm, så der burde være noget for enhver. Begge former for skærmbeskyttelse er nemme at tage i brug og påvirker ikke touch-funktionaliteten på din smartphone. Den største forskel er at skærmbeskyttelsesglas er en smule tykkere og kan stikke en millimeter eller to op fra skærmen. Det er dog ikke noget man bemærker når først skærmbeskyttelsesglasset er monteret. Undgå uheldige overraskelser og invester i en skærmbeskytter i dag. Du kan også finde pakkeløsninger her hos Lux-case med 3 eller 5 styk, hvis du gerne vil have en ekstra skærmbeskytter ved hånden.

Mini-højtalere til Acer Liquid Zest

Anskaf dig en mini-højtaler og tag musikken med dig på farten. Hos Lux-case kan du finde mange forskellige mini-højtalere, så der er uden tvivl også en mini-højtaler som vil falde i din smag. Er du træt af at være afhængig af det lunefulde danske vejr? Anskaf dig en vandtæt mini-højtaler og slip for at bekymre dig! Eller hvad med en smart mini-højtaler som kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller? Du kan også finde stilfulde mini-højtalere som du kan tage med dig og osm afgiver et flot og imponerende lysshow i LED i takt med at musikken spiller. Du kan både downloade nye lysshows og lave dine egne. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis det du mangler i dag!