ACER Iconia Tab

ACER Iconia Tab
Acer Iconia tab er en helt ny tablet computer fra elektronikgiganten Acer. Ved at kombinere touchscreen og et almindeligt computerinterface, giver Acer Iconia tab dig helt nye muligheder for, hvordan en computeroplevelse skal være hos Lux-Case.dk har vi naturligvis alt i tilbehør til Acer Iconia tab!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

ACER Iconia Tab Etui og Tilbehør

Acer Iconia Tab er en fint balanceret tablet til en beskeden pris. Den imponere ikke med sin hardware eller sin skærm, især er de 800 x 1280 pixels ikke helt nok til at få billedet på den ellers lækre 10 tommer skærm, til at se helt fantastisk ud. Her på Lux-case.dk har vi alt hvad du skal bruge i etuier og tilbehør til din Acer Iconia Tab. Vi har et af Skandinaviens største udvalg i mobil og tablet tilbehør – høretelefoner, kabler, Touch Penne, vi har det hele! Det er bare med at klikke dig rundt her på Lux-case.dk, så finder du helt sikkert det du leder efter.

ACER Iconia Tab Etui

Her på siden finder du helt sikkert et etui til Acer Iconia Tab. Vi har et bredt udvalg i etuier, både i plastik og læder, og du finder helt sikkert også en farve der passer lige til dig. Flere af etuierne giver dig også ekstra funktioner, som indbygget stativ og magnet luk – alt sammen noget der gør brugen af din tablet lettere. Samtidig giver et etui og ekstra beskyttelse hvis du skulle være så uheldig at tabe dem, spilde vand eller komme til at bruge den som skærebræt. Vil du have endnu bedre beskyttelse, så tag også et kig på vores beskyttelsesfilm til skærmen. Det er en rigtig god investering som gør at din tablet ser ny ud i meget længere tid (og kan resultere i at du får en bedre pris hvis du engang vil sælge den

ACER Iconia Tab Tilbehør

Her på Lux-case.dk har vi alt hvad du skal bruge i tilbehør til Acer Iconia Tab. Og enhver anden tablet for den sags skyld! Vi har alt hvad du kan drømme om i Touch Penne, kabler, opladere og en masse ting der bare gøre det sjovere at have en tablet. Er det koldt udenfor, men du vil stadig gerne bruge din tablet i bussen? Så har vi et par vanter med Smartphone Touch, som selvfølgelig også virker på tablet. Vi har et af Skandinaviens største udvalg tilbehør til mobiltelefoner og smartphones, så der er rigtig god chance for at finde lige nøjagtig det du skal bruge! Der er gratis fragt på alle ordrer, og bestiller du inden klokken 15.00, så sender vi samme dag.