SOMMER SALG! ALLE produkter nedsat!
Ring til os 69 91 86 83

Danmarks største udvalg af covers!

Dankort VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna

Sony Xperia Z1 Covers

Køb dit nye fede cover til Sony Xperia Z1, som er en ag de hotteste smartphones på markedet netop nu. Lux-case.dk har også til Sony Xperia Z1 de fedeste covers i de fleste farver. Uanset om du er til silikone cover til Sony Xperia Z1, hårdt cover til Sony Xperia Z1 eller et cover, der giver dobbelt beskyttelse med både skum SAMT et hårdt lag af fx aluminium eller solidt plast, så har lux-case.dk dit cover til Sony Xperia Z1. Er du til fede farver og smukt nyskabende design på dit Sony Xperia Z1 cover, så er du kommet til det helt rigtige sted! Og; vi leverer fuldstændig gratis!

Gratis og hurtig levering. E-mærket. 30 dages returret. Prisgaranti. Danmarks største udvalg. Telefon support

68 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

68 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sony Xperia Z1 Cover

De færreste smartphones kan klare et tab på jorden uden at få flere skader og ridser. Det kunne være på vej ud af bilen, på cykelturen eller den kan simpelthen bare glide ud af hånden. For at give din smartphone noget mere beskyttelse kan nemt klares med et af vores covers til Sony Xperia Z1. Et covers er nemt at montere og beskytter smartphonen rigtig godt. Et cover dækker bagsiden og siderne men det kan nemt redde din smartphone fra noget rigtig kedelige skader og ridser. Vores Sony Xperia Z1 cover kan fås i forskellige farver, designs og materialer. Fx et leopard cover, zebra cover, sommerfugle cover. Ja selv materialer kan du vælge imellem som plastik, silikone, TPU og metal. Lux-Case.dk har Danmarks største udvalg af covers til smartphones. Så tag et kig rundt i vores store sortiment og find dit cover. 100 % tilfredshedsgaranti. Dag til dag levering med Post Danmark. Nemt, hurtigt og gratis fragt! 

lux-case.dk anvender cookies. Fortsætter du med at anvende denne hjemmeside, accepterer du brugen af ​ cookies. Læs mere
x