Lux-Case

Samsung Galaxy Core

Gratis og hurtig levering.

Godkendt af E-mærket.

30 dages returret.

Prisgaranti.


Samsung Galaxy Core

 

 

Samsung Galaxy Core er en meget eftertragtet Samsung telefon grundet dens meget lave pris og meget høje specifikationsniveau. Du får en lettere, med tryk på lettere, skrabet Galaxy S4 telefon, men til under 50% af prisen. Derfor er vi her på lux-case.dk sikker på at denne model bliver meget populær og vi har købt ind af et stort sortiment af tilbehør til denne model.

 

Det vigtigste er selvfølgelig at få fat i et cover, der passer til din Samsung Galaxy Core. Vi har udvalgt vores covers til Samsung Galaxy Core efter flere kriterier, hvoraf det vigtigste selvfølgelig er, hvor meget det beskytter din telefon mod slag, stød og tab. Vores covers beskytter derfor maksimalt mod skrammer og vi kan med sikker stemme sige, at du ikke finde et bedre cover på markedet.

Som supplement eller erstatning for et cover til Samsung Galaxy Core kan du også overveje et af vores smukke etuier. Fx et ægte læder etui med side flip eller lige, hvad der falder i din smag. Et etui er for mange det rette valg som beskyttelse, i det det kan klappes sammen, så det også beskytter skærmen, når man ikke bruger ens telefon. Så kan man trygt opbevare den i en taske sammen med alt muligt andet, der ellers kunne have været potentielt skadeligt for din telefonens ydre. Men hverken et etui eller et cover beskytter mod fedtede eller snavsede fingre. Derfor er det altid et must at have beskyttelsesfilm til sin Samsung Galaxy Core. Med dette sat på, at skærmen altid sikret mod snavs og andet skidt, det måtte sidde på dine fingre. Desuden hjælper det mod den mest hyppige mobilskade, nemlig ridser. Hvis der skulle ske noget med beskyttelsesfilmen udskifter du det bare. Det koster som regel under 50 kroner, hvilket er godt givet ud! Især sammenlignet med, hvis du skulle udskifte hele skærmen, hvilket løber op i mange 100 kroner.

 

Efter du har fået udstyret din smartphone med den rette beskyttelse er det på tide, at få noget lækkert tilbehør som mini-højtalere eller høretelefoner. Er du fx blevet træt af de medfølgende med dårlig lyd og som måske tilmed sidder generende i øregangen, så har vi her på lux-case.dk virkelig gode in ear høretelefoner, så du kan nyde din musik uforstyrret. Vi har selvfølgelig også høretelfoner, der sidder på hovedet. Disse er ligeledes udvalg med kvalitet for øje, så du hverken skal bøvle med dårlig lyd eller med, at dine høretelefoner kontant falder ned fra hovedet. Vores Samsung Galaxy Core høretelefoner sidder solidt på hovedet uden at klemme.

lux-case.dk anvender cookies. Fortsætter du med at anvende denne hjemmeside, accepterer du brugen af ​ cookies. Læs mere
x