Nokia Lumia 1520 Covers, Etuier og Skærmbeskyttelse

Covers, etuier og andet tilbehør til Nokia Lumia 1520 - Alt for at gøre din Nokia oplevelsen komplet. Nokia er kendt for sit kamera på uhørt mange megapixel, Xenon-blitz og LED lys til video. Her på Lux case.dk kan købe beskyttelsesudstyr og øge levetiden på din mobil betydeligt. Tag for eksempel en silikone tilfældet med kofanger egenskaber, som også giver dig et godt greb om din Nokia Lumia 1520. Vi er naturligvis andre ting til din telefon også. Høretelefonerne i alle farver, biltilbehør, der gør turen til en leg, og stativer og opladere til alle formål er blot nogle af den brede vifte, vi har til dig.


Covers til Nokia Lumia 1520- Vi har alle oplevet rigdom til at miste en telefon i gulvet en gang ridset skærm med nøglerne til liggende i samme lomme som telefonen. Tag din Nokia et skridt videre og beskytte det med en stilfuld og farverig dække af Lux-case.dk dag. Vi specialiserer os i at være i stand til at give dig det valg, du fortjener, derfor vi købte covers i alle former og farver, sådan, at du bør være i stand til at finde en dækning, der passer til dig og din stil. Vi har covers lavet af træ, aluminium, PC plast og silikone, som giver optimal beskyttelse.

Læs mere
Vis mindre
chevron-down
Moberg Nokia Lumia 1520 Læder Etui - Mange Søde Ugler

Moberg Nokia Lumia 1520 Læder Etui - Mange Søde Ugler

69,00 DKK Original 209,00 DKK

Etuier til Nokia Lumia 1520:

Leder du efter et Nokia Lumia 1520 etuier? Vi har alt du kigger efter! Med stor variation, når det kommer til Nokia Lumia 1520 etuier. Et etui med pung er det bedste af to verdener og kombinerer både pung og flip etui, så kan du slippe for at have begge med, samtidig med at fronten og bagsiden på din mobil er beskyttet. Et pung etui til Nokia Lumia 1520 kommer med indbygget kortholder, hvor du kan holde dine kort og sedler. Etuiet lukker tæt til med magnet eller lås, så de mest vigtige ejendele er sikkert og beskyttet. Vi har også Nokia Lumia 1520 flip etuier, hvor bagklappen kan foldes og virker derfor også som en stander - Perfekt til at se videoer eller se på billeder, uden at skulle holde din Nokia Lumia 1520 i hånden. Hvis du ikke beslutte dig, eller har brug for begge, så har vi Nokia Lumia 1520 2-i-1 magnetiske etuier, hvor du har et flip etui med et hårdt cover indeni - Mere funktionelt bliver det altså ikke. Uanset hvilket etui du vil have, har vi et godt og bredt udvalg af alle slags stilarter, designs og farver. Alt fra det helt simple og professionelle look til det helt udtryksfulde og massere af farver. Du kan også finde et stort sortiment af forskellige materialer til dit telefon etui. Vil du have din Nokia Lumia 1520 i luksuriøs og ægte læder, eller måske kunstlæder? Måske du hellere vil have noget mere enkelt som et stof etui eller silikone case. Uanset hvad; Vi har hvad du leder efter!

Nokia Lumia 1520 Cover:

Leder du efter et cover til Nokia Lumia 1520? Du er kommet til det rigtige sted. Et mobil cover til Nokia Lumia 1520 lader dig holde det enkelt, mens din Nokia Lumia 1520 stadigvæk er beskyttet og sikker. Her finder du et stort udbud af fleksible plastik og silikone covers, der fæster helt tæt til din mobil, og ikke tager for meget plads i din lomme. Du kan også finde covers i læder, kulfiber, stof, nylon, glas - og selv i træ! Nogle af vores Nokia Lumia 1520 covers inkluderer også en pop socket som vedhæfter på bagsiden, som holder din enhed sikker og komfortabel i din hånd. Vi har også bredt udvalg af bumpers, hvis du vil holde det fuldstændigt minimalistisk. Du kan finde vores Nokia Lumia 1520 covers i hver slags farve og design, du kan forestille dig; fra de mere æstetiske covers til de mere enkle, ensfarvet covers. Hvis du vil undgå farver og designs, har vi, selvfølgelig, også transparente covers.

Skærmbeskyttelse og Tilbehør til Nokia Lumia 1520:

Er der noget værre end en ridse på din Nokia Lumia 1520 skærm? Vær sikker på at holde din mobiltelefon fri for ridser, blænding og skidt med en Nokia Lumia 1520 beskyttelsesfilm. Uanset om du har brug for skærmbeskyttelse i hærdet glas eller plastik film, så er de altid nemme og påsætte og fjerne igen. Hold altid din Nokia Lumia 1520 skærm til at se fabriksny ud.

Kan du ikke lide at folde et cover omkring telefonen, men foretrækker, og holde telefonen i hånden, så producenterne ville have det. Så kan vi anbefale en af ??vores tilfælde af ægte læder. Nokia Lumia 1520 har aldrig været mere beskyttet!

Letvægts, sved-bevis armbånd til Nokia Lumia 1520. Lux case.dk har et stort sortiment sports armbånd, så du kan hurtigt og nemt vedhæfte din telefon til din arm, og stadig have det handy. Aldrig igen vil være nødt til at lade din telefon være i bukselomme løbet af din træning! Brug den på fremragende vis hele træningen igennem!

Her finder du tasker og poser til din Nokia Lumia 1520. Alle vores poser er designet til at give telefonen en perfekt pasform og høj kvalitet har intet at tabe ved at prøve. Lux-case.dk leverer 5 dage om ugen til din dør.

Skærmbeskyttere eller beskyttelsesfilm til Nokia Lumia 1520. Træt af at bekymre sig om skærmen til telefon? Nogle gange er det ikke bare et dække nok, så for at beskytte skærmen optimalt for ridser, behøver støv og snavs du har brug for en skærm beskytter fra Lux-case.dk.

Ejer du en Nokia Lumia 1520? Og en bil? Så Lux-case.dk præcis, hvad du leder efter. Må ikke være uansvarligt at tale i telefon, mens du kører, at købe enten en af ??vores billige og gode stativer, samt en håndfri, således at sikkerheden for dig og andre i din trafik stige betydeligt.

Bilopladere til Nokia Lumia 1520 - Hvor mange er ikke såret og dræbt hvert år i Norge på grund af sms'e, mens man kører? Gør vejen sikrere for alle med en af ??vores populære mobilholdere, der er en perfekt pasform til din Nokia.

Her vil du finde bileopladere til Nokia Lumia 1520. Lux case.dk har bil opladere med både et og to udløb, så både du og dine kære kan have en fuldt opladet telefon til enhver tid. Vi har bil opladere i alle regbuens farver, hvorfor så ikke købe en oplader, der passer til den nye dække dig?

Stativer og holdere til Nokia Lumia 1520 - Her finder du alt hvad du behøver for at montere din telefon overalt. For hvem rigdom holder telefonen i hånden hele dagen? Eller balancere på direkte på dit skrivebord? Glem alt det! Lux-case har stativer og stativer, så du kan få den perfekte betragtningsvinkel til din telefon på arbejdet og derhjemme!

Kan du virkelig få for mange opladere? Vi her på Lux case.dk ikke tror vi derfor opladere i alle farver til alle situationer, så din Nokia Lumia 1520 altid fuldt opladet batteri. Hvis du har brug for strøm på steder uden elektricitet, hvorfor så ikke overveje en oplader med solpanel?

Telefoner i dag, er bare tyndere og tyndere, hvilket vi mener er awesome. Men desværre, det går ud over kraftige højttalere og Nokia Lumia 1520 er ingen undtagelse. Lux case.dk har en bred vifte af hovedtelefoner, så du kan nyde din yndlingsmusik hvor som helst - når som helst.

Mini højttaler til Nokia Lumia 1520. Vores mini-højttalere er nemme at tage med dig overalt. Hvis du nogensinde være nogen plads, og dine venner vil lytte til din musik, så gør dem en tjeneste og købe et af vores mini-højtalere i dag.

Tilbehør til Nokia Lumia 1520 - Lux-case.dk har en bred vifte af tilbehør til din telefon, bl.a. penne, der fungerer perfekt på den berøringsfølsomme skærm. Disse kommer i alle farver, så du kan matche det med din telefon eller dit cover. Eller du kan bare vælge din favorit. Op til dig!

Træt af at skulle stoppe din cykel hver gang du bruger din Nokia Lumia 1520? Køb en cykel holder og bruge alle dine yndlingsprogrammer, mens du er ude cykler. Kort, GPS eller en af ??de mange trænings-apps du nemt kan få adgang til, mens du er ude på vejen. God tur!

Find nogen kabel du har brug for din Nokia Lumia 1520. Desværre er verden ikke trådløs endnu, så vi har et stort og varieret udvalg af kabler, så du kan oprette forbindelse til enhver enhed, du kan have brug for.