SOMMER SALG! ALLE produkter nedsat!
Ring til os 69 91 86 83

Danmarks største udvalg af covers!

Dankort VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna

iPhone 4

iPhone 4

Hos Lux-Case.dk finder du Danmarks suverænt bedste udvalg af covers, etuier, beskyttelsesfilm samt andet tilbehør til din iPhone 4. Hvad enten du er til de skøre, stilsikre eller klassiske covers, så kan du være sikker på, at Lux-Case.dk har præcis det iPhone 4 cover som du lige går og leder efter. Vi vil have at du som kunde har en god oplevelse når du handler hos os, så derfor har vi valgt at give PRISGARANTI på alle iPhone 4 covers og tilbehør købt hos Lux-Case! Husk at vi også har fri fragt på covers, etuier og andet tilbehør til langt de fleste smartphones på markedet. Kom du ind på den forkert model? Var det iPhone 4S covers og etuier du ledte efter?

iPhone 4 Covers (863)

Viser 1-5 af 863 Klik her for at vise alle
 

iPhone 4 Beskyttelsesfilm (22)

 

iPhone 4 Etuier (149)

Viser 1-5 af 149 Klik her for at vise alle
 

iPhone 4 Armbånd (24)

 

iPhone 4 Poser (140)

Viser 1-5 af 140 Klik her for at vise alle
 

iPhone 4 Tilbehør (148)

Viser 1-5 af 148 Klik her for at vise alle
 

iPhone 4 Opladere (28)

 

iPhone 4 Høretelefoner (151)

Viser 1-5 af 151 Klik her for at vise alle
 

iPhone 4 Biltilbehør (83)

 

iPhone 4 Bilholder (64)

 

iPhone 4 Biloplader (10)

 

iPhone 4 Cykelholder (12)

 

iPhone 4 Kabler (90)

 

iPhone 4 Mini-Højtaler (49)

 

iPhone 4 Holdere & Standere (114)

Viser 1-5 af 114 Klik her for at vise alle
 

Gratis levering

- på alle bestillinger.

iPhone 4 Covers og Tilbehør

Med lanceringen af iPhone 4 demonstrerer Apple endnu engang, at smartphones i topklassen, er hvad de gør aller bedst. Vanen tro, har vi her at gøre med et produkt, som ganske enkelt fejer konkurrenterne af banen, når det kommer til samlekvalitet og det generelle helhedsindtryk.Det samme ønsker vi at gøre her hos Lux-Case.dk, og vi har derfor lanceret vores til dato, mest omfattende kollektion af spændende iPhone 4 covers og tilbehør.

Vi ønsker at kvaliteten på vores produkter skal være tilsvarende med den iPhone 4 du sidder med i hånden, og vi har derfor gjort en ekstra indsats for at dette bliver til virkelighed. Igennem vores stramme kvalitetskontrol sikrer vi hos, at dit nye iPhone 4 cover eller etui, er af en kvalitet som vi som firma, kan være stolte af.

Ikke nok med at være produkter er high-end, så er udvalget ligeledes det største som du finder på det danske marked. Med hundredevis af forskellige iPhone 4 covers, opladere og lignende, sørger vi for, at vi altid har produkt som er noget for dig. Derudover har vi som altid, fri fragt på ALLE iPhone 4 produkter, hvilket er ensbetydende med, at den pris som du finder på siden, også er den du i sidste ende betaler!

lux-case.dk anvender cookies. Fortsætter du med at anvende denne hjemmeside, accepterer du brugen af ​ cookies. Læs mere
x